Diensten

Diensten

Website Scan

Nieuwsgierig hoe jouw website overkomt bij potentiële klanten en ben je ook benieuwd welke verkoopkansen je nu laat liggen?

Laat dan nu een marketing/communicatie-scan van jouw website maken en krijg meteen praktische tips aangereikt om jouw website te optimaliseren.

Mis deze kans niet en vul jouw gegevens in onder Contact.

Aandacht voor content

Wij bedenken tekstuele en visuele content en gaan het operationeel voor jouw bedrijf uitvoeren.

Wij schrijven diverse teksten, inzetbaar voor verschillende doeleinden. Ook maken wij beeldverhalen in de vorm van foto’s en video’s. Beelden zeggen meer dan duizend woorden.

Wij zorgen ervoor dat jij het hele jaar content hebt die jij kunt delen met jouw bestaande en nieuwe klanten.

Aandacht voor communicatie

Wij gaan met jouw medewerkers communicatie onderwerpen bedenken en gaan er operationeel voor jouw bedrijf invulling aangeven én daadwerkelijk uitvoeren.

Wij schrijven persberichten, teksten voor magazines, whitepapers, nieuwsbrieven, brochures, webteksten en uitingen voor social media.

Naast het maken van tekstuele content maken wij ook beeldverhalen in foto en video. Beelden zeggen meer dan duizend woorden.

Wij zorgen ervoor dat jij het hele jaar communiceert met jouw bestaande klanten en nieuwe klanten.

Wij brengen jouw communicatieactiviteiten naar een hoger gewenst niveau.

Aandacht voor marketing

Wij maken een plan de campagne en gaan samen met jouw medewerkers op zoek naar het maken van interessante content en marketingactviteiten én wij gaan het operationeel voor jou uitvoeren.

Wij zorgen ervoor dat jouw marketingkalender ‘het jaar rond’ gevuld gaat worden én wat jij je voorneemt ook daadwerkelijk wordt uitgevoerd.

Wij helpen jou bij de organisatie van klantdagen, voeren de marketingactiviteiten uit, ontzorgen jou bij het uitwerken van beurzen en events.

Wij brengen al jouw marketingactiviteiten naar een hoger gewenst niveau.

Neem contact met ons op

Contactinformatie

Telefoon
+31 (0) 6-223 123 13

E-mail
info@content-marketeers.nl

Content-Marketeers.nl is een
activiteit van ActieResult
KvK nr: 64859347