Ons team

Ons team

Met ons hele team bestaande uit Laura, Heidi, Jitske, Marije, Willem, Rene, Annemiek, Femke, Richard en Alexander delen wij graag onze passie voor het marketing en communicatievak met andere bedrijven.

Wij zijn allen al meer dan 15 jaar professioneel met marketing en communicatie bezig en je kunt ons met recht specialisten in ons vakgebied noemen.

Aan tafel bij jouw bedrijf diverse ideeën aandragen, dit doen wij graag.  Wij onderscheiden ons door ons persoonlijke contact, wij schakelen snel en we weten onze klanten te verrassen met het eindresultaat.

Wij zijn in staat om met marketing en communicatie-activiteiten ‘echte aandacht’ voor jouw bedrijf te creëren.

Wij zijn echte specialisten op het gebied van taal;

 • pakkende teksten schrijven voor bijvoorbeeld websites,
 • nieuwsbrieven,
 • brochures,
 • folders,
 • magazines en white-papers.

Wij zijn verder gespecialiseerd in het maken van statische en bewegende content;

 • websites van A tot Z maken
 • foto reportages; events vastleggen, medewerkers fotograferen
 • videoproducties; events vastleggen
 • drone-producties;
 • bedrijfsfilms en vlogs.

Ook hebben wij jaren lange ervaring in het organiseren van klantdagen, evenementen en inspiratiesessies;

 • presentatie gedurende het evenement
 • interactieve sessies organiseren bij evenementen
 • relatiedag organiseren

Ons team

Jitske

"Trots zijn wat je als bedrijf doet, successen vieren en hier regelmatig vanuit marketing en communicatie mee bezig zijn, daar help ik onze klanten graag mee. Ik ben de oprichter en eigenaar van Content Marketeers en juist door mijn creativiteit , verras ik klanten."

Laura

"Content creatie in tekst en beeld, ik verzorg het maar wat graag voor websites (SEO), blogs, social media-kanalen en magazines."

Marije

"Als freelance journalist stel ik vragen en luister graag naar anderen. De tekstschrijfster in mij zet het goed en creatief neer. Schrijven is mijn passie! Letters, woorden, zinnen en pagina's, kom maar door.”

Femke

"Als grafisch vormgever heb ik al veel klanten verrast door mijn creativiteit, gevoel voor kleurgebruik, lettertypes en styling."

Heidi

"Copywriting, teksten schrijven en project communicatie doe ik altijd vanuit diverse stijlen, zodat het iedere keer weer een verrassende eigentijdse tekst voor de klant wordt."

Annemiek

"Ik zorg ervoor dat de content voor jouw bedrijf onderscheidend en eigentijds is. Ik maak als vormgever schetsen en kom tot creatieve ontwerpen, zodat jouw bedrijf het verschil kan maken."

Willem

"Fotografie is emotie en de kunst is om de kracht van beeld zien weer te geven. Daar waar het gebeurt, met gevoel onopvallend de sfeer weten te vangen. Dat is voor mij als fotograaf de uitdaging."

Rene

"Ik maak als fotograaf altijd gebruik van de ruimte en heb oog voor detail. De combinatie van goed licht en timing, zorgen voor unieke foto's."

Richard

"Naast de vindbaarheid van een bedrijf is het essentieel om de juiste doelgroep aan te trekken. Vanuit o.a SEA help ik bedrijven met het opstarten of verbeteren van de online marketing activiteiten."

Alexander

"Het ontwikkelen van websites, daar hou ik mij al sinds mijn jonge jaren mee bezig. Zowel het design als de technische kant verzorg ik en dat maakt het makkelijk om snel te kunnen schakelen."

Neem contact met ons op

Contactinformatie

Telefoon
+31 (0) 6-223 123 13

E-mail
info@content-marketeers.nl

Content-Marketeers.nl is een
activiteit van ActieResult
KvK nr: 64859347